Diensten

Wij voeren volgende werken uit voor jouw bomen: Snoeien, vellen of kappen, aanplant en ten slotte stormschade opkuisen. Wij zijn zelf gelokaliseerd in Lichtaart, maar we verplaatsen ons in een straal van 20km voor de werken uit te voeren. Zoals Kasterlee, Turnhout, Olen, Herentals, Geel, Poederlee, Lille, Geel,…

Snoeien

Snoeien van bomen, Boomverzorging Volders

Snoeien van bomen houdt meer in dan wat takjes afzagen of knippen. Er zijn zeer veel factoren die mee spelen. Uiteraard houden wij met al deze factoren rekening en snoeien we volgens de regels van de boomverzorging. Natuurlijk in functie van de wensen van de klant.

Vellen of kappen

Het vellen of kappen van een boom: Indien mogelijk vellen we de boom in één geheel. Als de boom niet kan vallen omwille van een omheining, tuinhuis of iets anders kunnen we deze met behulp van klim- en afvangtechnieken in kleine stukjes “demonteren”.

Aanplant

Aanplanten van bomen, Boomverzorging Volders

Aanplanten van bomen houdt meer in dan een put graven en er een boom in zetten. Er zijn opnieuw veel factoren die belangrijk zijn: welke omgeving, de bodem, wat is zijn doel en welke vorm van snoei moet er toegepast worden. Al deze zaken zullen de soort van de boom en de aanplant techniek bepalen.

Stormschade

Voor stormschade kan u steeds bellen en hier geven wij dan ook prioriteit aan.

Je kan ons ook terugvinden op Facebook